Registreren vorige editie e-learning Leren over dementie

Nieuwe editie Leren over dementie

Sinds 1 september 2018 is de nieuwe editie van Leren over dementie online gekomen. Hierdoor is er ook een nieuwe manier van registreren en aanmelden ontstaan. Organisaties of cursisten die nog in het bezit zijn van inlogcodes van de oude e-learning (te herkennen aan het paarse logo zoals hierboven) kunnen deze nog tot en met 1 april 2019 gebruiken. Je kunt echter ook via cvelden@trimbos.nl het verzoek doen voor het inwisselen van de oude e-learning voor de nieuwe e-learning.

Registreren en inloggen oude editie Leren over dementie

Hieronder de uitleg voor het registreren en inloggen van de oude editie van Leren over dementie. Allereerst vind je 2 codes voor het registreren, zoals hieronder.

Uw persoonlijke codes:

Registratiecode deel 1:                        [code]

Registratiecode deel 2:                        [code]

 

Registreren voor deel 1:

Wanneer je voor de eerste keer gaat beginnen met de e-learning, ga je naar www.deel1.lerenoverdementie.nl en klik op ‘code activeren’ en vervolgens op ‘Nee, ik heb nog niet eerder één van de bovenstaande e-learnings gedaan’. Hierna kun je je e-mailadres invullen, een zelfgekozen wachtwoord aanmaken en de overige gevraagde gegevens invullen. Het ‘V&VN relatienummer mag je eventueel leeg laten. In het laatste vakje vul je je eigen registratiecode in. Je kunt daarna direct aan de slag met de e-learning deel 1. Let erop dat je je geregistreerde e-mailadres en wachtwoord bewaart!

 

Registreren voor deel 2:

Wanneer je klaar bent met deel 1 van de e-learning, kun je beginnen met deel 2. Voor de eerste keer ga je naar www.deel2.lerenoverdementie.nl en klik op ‘code activeren’. Als je al geregistreerd bent voor deel 1, kun je nu klikken op ‘Ja, ik heb al eerder één van bovenstaande e-learnings gedaan’. Vervolgens moet je hetzelfde e-mailadres en wachtwoord gebruiken als in deel 1. In het scherm erna vul je de registratiecode van deel 2 in en kun je van start gaan met deel 2 van de e-learning.

 

Tussendoor stoppen en weer verder gaan:

Je kunt op iedere gewenst moment stoppen met de e-learning en op een later tijdstip verder gaan waar je gebleven was. Je gaat dan naar de website van één van beide delen en klikt op ‘direct inloggen’. Hier vul je je geregistreerde e-mailadres en wachtwoord in en kunt direct weer verder met de e-learning.

 

Na afronding van een deel van de cursus kun je een certificaat downloaden. Sla beide certificaten op nadat je deze gedownload hebt. Je kunt via lerenoverdementie@trimbos.nl accreditatie aanvragen voor het volgen van de cursus.

 

Problemen en/of vragen:

Mocht je problemen hebben met inloggen of registreren, dan kun je telefonisch contact opnemen via elearninghelpdesk@trimbos.nl of 030-2959464. Geef daarbij aan dat je in wilt loggen voor de oude editie van Leren over dementie. 

 

Wij wensen je veel plezier met het werken met de e-learning ‘Leren over dementie’!

© 2018 Trimbos-instituut