Voor wie is de cursus geschikt?

Bij- en nascholing ouderenzorg

De e-learning Leren over dementie is zeer geschikt om te gebruiken voor groepen medewerkers als bij- en nascholing in de ouderenzorg. VVT organisaties en dementieketens kunnen de module gebruiken om de omgangsvormen van hun medewerkers met mensen met demen­tie en onbegrepen gedrag verder te verbeteren.

Onderwijs helpenden en verzorgenden ROC’s

Ook biedt de e-learning een welkome aanvulling op het bestaande aanbod voor leerlingen in het ROC onderwijs om zich beter voor te bereiden op het omgaan met mensen met dementie in de praktijk. Het huidige leermateriaal voor mensen met dementie in het ROC onderwijs is veelal gericht op wat dementie is en welke vormen er zijn.

Zelfstandig de e-learning volgen

Ben je werkzaam in de ouderenzorg of momenteel een opleiding aan het volgen als helpende of verzorgende, en wil je graag beter om leren gaan met mensen met dementie en onbegrepen gedrag? Dan is de e-learning Leren over dementie wat voor jou.

Leren over dementie biedt een welkome aanvulling op het bestaande aanbod voor leerlingen op het MBO om zich beter voor te bereiden op het omgaan met mensen met dementie in de praktijk.
Meer info